torsdag, september 28, 2006

No trur eg snart at eg kanskje bikkar over til den gale verda. Eg blir sprø av å tenke, tenke på alt som skal gjerast. Rom skal malast, klede og massevis av ting og tang skal handlast inn til eit heilt nytt liv, eg må ha pengar. Kva forsikring skal vi velge, kva slags vogn? Kva skal eg gjere med min forsikring, som eg ikkje har lenger? Dagane går forbi..av og til jobba eg og av og til har eg fri. Når eg har fri prøver eg å male dører, ellers sit eg på nettet og glor. Alt det fine som eg vil ha..*DRØMME* Har funne ei fantastisk side som er MI, eg vil eige den og kunne velge å vrake mellom alt det fine som er der..kvar dag. http://www.bittelillevennen.com/ Ok, skjønne jo at dette ikkje er like interessant for alle, men no er det den verda eg er i for tida, så hold ut med meg...PLEASE! Ellers har eg funne eit bilde av dei mest fantastiske skoa, som eg ikkje veit kvar eg skal få tak i. Like greit sikkert. Men her er dei i allefall..
Dette var eit lite utdrag fra min fantastisk forvirrande kvardag, som de skjønar svirrar tankane og eg er ikkje heilt vel bevart. Martin meine at eg er komt i ammetåka..ALLEREDE?! So eg må sei meg sjølv fornøgd med å ha klart å få til eit lite innlegg i bloggen i dag. Har nesten glømt at bloggen eksisterar..her går det berre i beibichat:)

7 kommentarer:

jeanette_s sa...

du må skrive ned liste. dei dørene skulle jo ha vore målt for lenge sia:)!!..det e berre å tvinge seg sjøl:)men kotti, det går bra me beibiprat:)

Monica sa...

Ein skal vel ikkje måle når ein er gravid? Du må ha livsforsikring iallefall.

Sasi sa...

Eg SKAL male:)

Anonym sa...

eg kan hjelpe deg eg har fri på onsdag. har vi en deal? dei converseskoa e vi jo bare nødt til å få tak i!!:)

jeanette_s sa...

hihih.... hormonelle dame...

jeanette_s sa...

hm, ska ikkje du oppdatere snart????

Sasi sa...

nei