fredag, april 30, 2010

Det er fredag, siste dagen i april.
Sjølvmeldinga skal inn, og som den smarte økonomen eg er satsar eg på at alt stemmer, uten å ha sett på den. Har berre sett på resterande skatt, det er det einaste eg bryr meg om i desse pengelause tider.

I morgon er det mai, den beste månaden. I mai har eg bursdag, kanskje ikkje så stort lenger, men dagen er der for meg, og eg kan kose meg litt ekstra. Dette er også måneden heimbygda spelar opp til jazz, den store jazzhelga, BALEJAZZ.

Mens eg sit her og ser fram til varmare tider, jazz, vin og gode folk, ventar eg. Eg ventar og ventar på pengane mine. Pengane mine kjem frå lånekassen, og det tek tid. Siste utbetaling fekk eg i desember, men sidan eg skal ha foreldrestipend må eg skjøne at det tek litt ekstra tid. LITT EKSTRA TID?! Jada, eg er tolmodig, synst eg har vore veldig tolmodig no, men det finst da grenser for meg også.
Sjekka status på utbetaling:
Gjeldsbrev: IKKJE MOTTATT!
Neivel? Kor lang tid tek det å sende ting i posten om dagen? Eg sendte brevet på mandag, og no er det, som sagt fredag. Eg er lei, eg er lei og oppgitt over heile systemet.
Fuck it!

3 kommentarer:

Anne Liv sa...

Har du ikkje fått inn penger enda?? herlighet!! Og du reiser i dag eller?

Sasi sa...

Eg har reist. Eg har ikkje pengar. Eg er på nett!! Joho, naboen har nett her ;)

Trine sa...

Fuck it!! Eg har penger til begge oss, til mat og vin i Balestrand i helga. Da får resten berre vere :)