onsdag, juni 14, 2006



Kyrne til naboane på Thunane hadde rømt og eg fekk akkurat tak i kameraet og tatt bilder i blinde. Ikkje kvar dag ein ser kyr springe laus på tunet, til og med ikkje i Ortnevik. Eg synst jo det var ganske morsomt at dei hadde lurt seg ut og spankulerte rundt hos naboane (altså oss). Trur dei var meir stressa enn glade for å smake på det nye graset. Stakkars dyr.

Her kan dei som vil sjå og lære korleis ein skal tegne ei søt ku kose seg. Ho heiter Søt Ku.


Bjellekua Leikros er en årvåken trafikant, her sammen med Aslak Snarteland fra Fyrresdal.

På søndag var eg med når Mannen og far hans skulle hente to kviger som hadde gått over elva og gjekk og beita på feil-manns-jorde. SHIT! Etter ei stund kom dei seg tilbake igjen og på andre sida var det ein liten flokk med sauer..he he, skulle ha sett den eine kviga. Ho gjekk heilt amokkis, sprang so ho va galen etter desse stakkar sauene. Trudde ei stund heile saueflokken skulle ende på elva, men dei kom seg unna i siste liten med ein brå sving oppatt på jorde. Mannen og eg måtte le litt av desse skapningane. Gøy på landet!:)

Med stor mangel på idear om kva eg skal skrive her på denne etterkvart øde bloggen (det er tørke) so vart det dette eg kom med. Jaja, no skal eg løyse ein su do KU:) ooooooooh NO.

8 kommentarer:

jeanette_s sa...

hih..jaaa kjemmpe gøy på landet!!!!!

Kristin sa...

syns søt ku var søt

Trine sa...

Kva er dette slags kugalskap!:o

Kan nåken komme på besøk til meg no?

Trine sa...

No e eg lei av å sjå på dei kuene..:P

Monica sa...

Eg har komme på landet igjen. Landet er best :D

jeanette_s sa...

eg har lyst å komme på besøk te deg Trine!kotti. Kva gjer du på for tida? eg har ei mobil, og derfor har eg ikkje kontakt med nåken...

Sasi sa...

Eg skal gje deg litt til ku Trine:)

jeanette_s sa...

vi ve ha nåke anna!