torsdag, mai 11, 2006Ein gang var vi unge, naive og ikkje så flatterande. Må berre beklage Trine og Kristine, håpe de ikkje drep meg no (berre sjå på meg, så blir det nok ikkje så ille likevel). Ville berre minne oss sjølv på at det kanskje ikkje har gått så ille med oss i livet likevel, vi har jo tross alt forandra oss litt sidan gulltida vi hadde sammen i Skuteviken. Skulle lagt inn før og etterbilder her no, men det vart ei. Det er jo ein kjend sak at vi har vakse opp til tre nydelige glansbildeenglar:D

Tenkte vi kunne ha desse bildene her slik at vi kan sjå tilbake på dei og tenke; "Takk Gud for at vi er blitt så voksne og vakre!" ;)

5 kommentarer:

Trine sa...

Fytttttiigriiisen!!! Dårlig gjort! Di frekke skreppe, detta skal du jammen få igjen...;)

Trine sa...

Men altså, eg ser jo lang vei at vi kler litt rynker.. og har kanskje lært et par triks angåande posering og sminkelegging? Eg veit ikkje, men noko er heldigvis litt bedre no enn då..

jeanette_s sa...

hahahahahah!!!!

Kristin sa...

Oj, der var de rare... Tippa det finst meir flatterande bilete frå den tida og..

Monica sa...

Det var nokon som sa til meg eingang at til eldre du blir til penare blir du. Eg trur det er noko i det. Men at det kanskje stoggar ein eller annan gang. Sånn rundt femti kanskje? Eller litt meir?